Reininghaus Söröző és Pizzéria
Első

A Reininghaus

Legyen a vendégünk!

A Reininghaus étterem 2008-as újranyitása óta számtalan változáson esett át úgy, hogy igyekeztünk megőrizni annak hangulatát. Az étterem belsejét borító faburkolatok, a fa beülők, bútorok mind a régi pub-ok stílusát idézik.

Megújult étlapunkon számtalan ételkülönlegesség található. A kínálatunkban az előételektől a főételeken át a desszertekig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A magyaros ételkülönlegességek (hortobágyi húsos palacsinta, velős pirítós, harcsapaprikás) mellett 8 féle prószával, hal-, szárnyas-, sertés-, marha- és vegetáriánus ételekkel, salátákkal, tésztákkal és természetesen pizzával várjuk vendégeinket. Az ételek mellett széles italválasztékot is kínálunk.

Az étteremben 80 fő, a kisteremben 20-25 fő elhelyezését tudjuk kényelmesen biztosítani.
Az étterem klimatizált, ingyenes WIFI áll a vendégek rendelkezésére.

Az étterem kerthelyisége új bútorzatot kapott, a virágosítással igazi kis oázist alakítottunk ki a forgalmas város szívében. A 100 fő befogadására alkalmas kerthelyiségben nyári estéken élőzenés és előadói estekkel várjuk vendégeinket. A Virágos Zalaegerszegért versenyen vendéglátóhelyek kategóriában minden évben az első három helyezett között vagyunk. Ennek a díját újabb virágosításra, további zöld felületek kialakítására fordítjuk.

Büszkék vagyunk arra, hogy az étterem már az újranyitás évében elnyerte a Kamarai Védnöki Táblát, melyet a minősített, kiváló szolgáltatást nyújtó vendéglátóhelyeknek ítélnek oda.

Éttermünk vállalja családi összejövetelek (ballagások, legény- illetve lánybúcsuk, születésnapi – névnapi köszöntés, halotti torok) illetve céges rendezvények lebonyolítását, akár kitelepüléssel is.

Böngéssze át kínálatunkat és kóstolja meg ételeinket! 
 

Étlap

Különleges és hagyományos ízek

Itallap

Sörök, borok, röviditalok

RENDEZVÉNY

2022. december 12., Karácsonyi ajánlat

GALÉRIA

Zrínyi buli