Reininghaus Söröző és Pizzéria
Első

A Reininghaus

Legyen a vendégünk!

A Reininghaus étterem 2008-as újranyitása óta számtalan változáson esett át úgy, hogy igyekeztünk megőrizni annak hangulatát. Az étterem belsejét borító faburkolatok, a fa beülők, bútorok mind a régi pub-ok stílusát idézik.

Megújult étlapunkon számtalan ételkülönlegesség található. A kínálatunkban az előételektől a főételeken át a desszertekig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A magyaros ételkülönlegességek (hortobágyi húsos palacsinta, velős pirítós, harcsapaprikás) mellett 8 féle prószával, hal-, szárnyas-, sertés-, marha- és vegetáriánus ételekkel, salátákkal, tésztákkal és természetesen pizzával várjuk vendégeinket. Az ételek mellett széles italválasztékot is kínálunk.

Az étteremben 80 fő, a kisteremben 20-25 fő elhelyezését tudjuk kényelmesen biztosítani.
Az étterem klimatizált, ingyenes WIFI áll a vendégek rendelkezésére.

Az étterem kerthelyisége új bútorzatot kapott, a virágosítással igazi kis oázist alakítottunk ki a forgalmas város szívében. A 100 fő befogadására alkalmas kerthelyiségben nyári estéken élőzenés és előadói estekkel várjuk vendégeinket. A Virágos Zalaegerszegért versenyen vendéglátóhelyek kategóriában minden évben az első három helyezett között vagyunk. Ennek a díját újabb virágosításra, további zöld felületek kialakítására fordítjuk.

Büszkék vagyunk arra, hogy az étterem már az újranyitás évében elnyerte a Kamarai Védnöki Táblát, melyet a minősített, kiváló szolgáltatást nyújtó vendéglátóhelyeknek ítélnek oda.

Éttermünk vállalja családi összejövetelek (ballagások, legény- illetve lánybúcsuk, születésnapi – névnapi köszöntés, halotti torok) illetve céges rendezvények lebonyolítását, akár kitelepüléssel is.

Böngéssze át kínálatunkat és kóstolja meg ételeinket! 
 

Étlap

Különleges és hagyományos ízek

Itallap

Sörök, borok, röviditalok

GALÉRIA

Zrínyi buli